مدارک لازم برای اخذ ویزا

این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن

برای اخذ ویزای شینگن باید مدارک زیر را به طور کامل داشته باشید

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر
  • اصل پاسپورت های قدیمی در صورت وجود
  • ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  • اصل شناسنامه و ترجمه به زبان انگلیسی
  • گواهی شغلی
  • پرینت حساب بانکی
  • سند ملکی
 

انواع ویزای شینگن

  • ویزای توریستی شینگن با ۱ ماه اعتبار ورود به محدوده شینگن و ۱۵ روز اعتبار اقامت
  • برای اخذ انواع دیگر ویزای شینگن ، ویزای شینگن بلند مدت ، با ما تماس بگیرید
 

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای شینگن

  • برای اخذ ویزای شینگن به صورت عادی : ۳۰ روز کاری از زمان تکمیل مدارک
 

نکات قابل توجه

  • ویزای شینگن از طریق این مرکز از سفارت ایتالیا اخذ می شود.
  • برای اخذ ویزای شینگن توسط این مرکز، وقت به صورت VIP اخذ می شود. لذا از فروش وقت سفارت بصورت جداگانه معذوریم.
  • از فروش ویزای شینگن بصورت تک (فقط ویزا) معذوریم.
  • ویزای شینگن حتما در قالب پکیج تور اروپا ( ویزا + بلیط + هتل + سایر خدمات) اخذ می شود.
  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی باشند.
  • حضور مسافرین جهت انگشت نگاری در محل سفارت الزامی است. در هنگام انگشت نگاری همکاران ما برای راهنمایی و تسهیل روند کار، همراه مسافرین حضور دارند.
  • حدودا تا یک هفته بعد از تکمیل مدارک ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین میشود.
  • پرینت حساب بانکی : شامل ریز گردش ۳ ماهه آخر حساب بانکی که مانده ی حداقل ۴۰۰ میلیون ریال داشته باشد.
  • مسافرینی که سند ملکی ندارند باید مانده ی حساب بانکی خود را حداقل تا ۱۵۰ میلیون تومان بالا ببرند.
  • مدارک شغلی شامل یکی از این موارد است : گواهی اشتغال به کار و لیست بیمه و یا قرارداد کار ، جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت
  • از تمامی مسافرین چک ضمانت بازگشت دریافت میشود. این چک به صورت چک تضمین شده ی بانکی است و مبلغ آن بر اساس مدارک مسافرین حداقل از ۳۰۰ میلیون ریال تعیین میشود.
  • ویزای شینگن برای مسافرینی که قصد بازگشت ندارند اخذ نمی شود.
  • بعد از اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا، مسافرین باید به یکی از شهرهای ایتالیا وارد شده و حداقل ۳ شب در این کشور اقامت داشته باشند.
  • وقتی ویزای شینگن را از کشوری مانند ایتالیا یا آلمان و … اخذ می کنید، از ورود به و یا خروج از کشور ثالث جدا خودداری کنید. در غیر اینصورت هنگام اخذ دوباره ی ویزای شینگن با مشکل مواجه می شوید.
  • در حال حاضر سفارت ایتالیا اجازه ی اقدام برای مسافرینی که ریجکتی از یکی از کشورهای عضو شینگن دارند را به ما نمیدهد. لطفا سوال نفرمایید.
 

کشور های عضو محدوده شینگن

با اخذ ویزای شینگن از یکی از کشورهای زیر میتوانید به سایر کشورهای لیست سفر کنید

ایتالیا ، آلمان ، اتریش ، اسپانیا ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، سوئد ، سوئیس

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی:

 اسکن واضح پاسپورت که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
 یک قطعه عکس 4*3

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند: 

 اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
 یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید
 کپی صفحه اول شناسنامه
 کپی کارت ملی

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور:

 اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
 یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلغارستان:

 اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل،
 یک قطعه عکس تمام رخ، رنگی، زمینه سفید (4.5×3.5 )،
 تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح،
 کپی تمامی صفحات شناسنامه روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ،
 کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویزا روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ،
گواهی بانک به مدت حداقل 3 ماه،
در صورت رد شدن از سفارت سایر کشورهای اروپایی، کلیه مدارک مبنی برعلت رد شدن ویزا،
 گواهی اشتغال به کار جواز کسب ،پروانه ی مطب یا اساسنامه شرکت ،
{ موارد لازم به ذکر در ترجمه گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانودگی / شماره گذرنامه / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره ( در صورتی که گواهی به صورت کپی باشد،نیاز به ترجمه دارد.)}
 چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر. 
{ نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد: در وجه آژانس ثبت نام کننده/ بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان بابت ضمانت برگشت در متن چک . (صادرکننده ی چک شخصی است که شما را در سفر همراهی نمی کند.)}
 
 
خواندن 338 دفعه

شکایات ، نظرات و پیشنهادات

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

همراه با ما از تخفیفات ویژه اعضا بهره مند شوید

قیمت تورهای مسافرتی، رزرو هتل و بلیط هواپیما